Oto Sesli Şubeleri

Oto Sesli sadece toptan oto yedek parça satışı yapmamaktadır. Orta Karadeniz bölgesinde sayıları 5’e ulaşmış şubeleri ile perakende oto yedek parça satışı yapmaktadır. Bu perakende şubeleri bulundukları il ve ilçelerde vatandaşlarımızın oto yedek parça ihtiyaçlarını yüksek ilgi ve alaka ile karşılamaktadırlar.

Oto Sesli’nin ilk perakende şubesi Bafra’da kurulmuştur. Daha sonra Samsun içinde Gülsan Sanayi Sitesi Şubesi faaliyetine başlamış ve sırasıyla İlkadım Sanayi Sitesi ve Eski Sanayi Sitesi Şubeleri açılmıştır. Oto Sesli’nin Samsun dışında açtığı ilk ve tek şubesi Sinop Yeni Sanayi Sitesi Şubesidir. 2020 yılında faaliyete geçmiştir.

Oto Sesli Perakende oto yedek parça satışlarını yapan şubeleri kapsamlı ürün stok çeşidine sahiptirler. Gün geçtikçe özellikleri artan ve yeni teknolojilerle donatılan araç modellerinin tüm yedek parçalarına ulaşmak gittikçe zorlaşmaya başlamıştır. Mühendislik titizliğinde takip edilen stoklarla müşterilerinin zaman ve para kayıplarının önüne geçmek için her türlü satış organizasyonuna sahiplerdir.

Scroll to Top
Sohbete Başla.
Merhaba.
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?