Sinop Ford Yedek Parça

Ford, otomotiv endüstrisinde dünya liderlerinden biridir ve Avrupa'da üretim açısından yalnızca Volkswagen AG'nin gerisindedir. Türkiye’nin en büyük otomotiv araç üreticisidir. 65 ülkede bulunan Ford fabrikalarında Aston Martin, Mercury ve Lincoln markalarının da aralarında bulunduğu 70'ten fazla farklı model üretiliyor.

Ford Tarihi

Şirket 1903 yılında Henry Ford tarafından kurulmuştur. Onun icatları, üretime başlamak için gerekli sermayeyi toplamaya yetecek kadar kamuoyunun ilgisini çekmiştir. Ford’un il ürettiği modeller, otomobillerin üretim maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle başarısızlıkla sonuçlanmış, bu nedenle Ford daha sonra uygun fiyatlı ve güvenilir araçlar üretmeye karar vermiştir.

1908 yılında Ford, zamanının otomobillerinin ikonik bir örneği haline gelen Model T’nin üretimine başlamıştır. Ford’un montaj hatlarını kullanması, otomobilin perakende fiyatını önemli ölçüde düşürmüş ve 2000 yılında “Yüzyılın Otomobili” unvanını kazanmasına olanak sağlamıştır.

Şirketin dünya çapındaki çeşitli araba yarışlarına düzenli olarak katılan kendi spor takımı var. Ford ayrıca birçok ralli takımı için de motor üretmektedir.

Ford Motor Company fabrikaları dünyanın ilk nakliye ve insan taşımasında kullanılan ticari sınıf araçların montajını kurmuştur. Şirketin, çalışanlarının daha etkili yaratıcı çalışmaları adına sektörde kendi icat ettiği montaj hattını terk eden ilk şirket olması da dikkat çekicidir.

Bugün Ford uygun fiyatlı, kullanışlı, güvenli ve dayanıklı otomobiller üreterek kurucusu Henry Ford’un fikirlerini sürdürmektedir. Ford model yelpazesinde çeşitli sedanlar, üç kapılı ve beş kapılı hatchbackler, minivanlar, coupe’ler, üstü açılır arabalar, crossover’lar, SUV’lar, vanlar, kamyonetler ve station arabaları yer almaktadır.

Oto Sesli Sinop Ford Yedek Parça

10

Ford Ticari ve Binek Modeli

10.000

Çeşit Ford Yedek Parçası

Ford Modellerinin Avantajları

  • Konforlu iç mekân;
  • Etkili ses yalıtımı; düşük sürtünme
  • Düşük sürtünme;
  • Parçaların yüksek aşınma direnci;
  • Geniş bagaj;
  • Düşük yakıt tüketimi;
  • Göze hoş gelen tasarım;
  • Yüksek montaj kalitesi;
  • Bileşenlerin kullanılabilirliği.

Ford Yedek Parçasını Sinop'ta Nereden Satın Alabilirim?

Ford araçlarının ayırt edici özelliği uygun fiyat, güvenilirlik ve mükemmel kalitenin mükemmel birleşimidir. Türkiye’nin en ücra ilçe ve kasabalarında bile Ford’a yedek parça satın almanız mümkündür.

Oto Sesli Sinop Şubesi Oto Yedek Parça mağazamızda Ford için orijinal, muadili ve güçlü markalara ait yedek parçalar satıyoruz. Bizimle iletişime geçerek Ford’unuza uygun doğru parçayı ulaşmak oldukça kolaydır.

Ford araç yelpazesi içindeki çoğu modele geniş yedek parça seçenekleri sunuyoruz. Yüksek kaliteli Ford yedek parçalarını Sinop’ta tedarik edeceğiniz yegâne satış mağazalarından biri Oto Sesli Sinop şubesidir.

Ford aracınız için parça satın almadan önce mağazamızın müşteri destek uzmanına danışabilirsiniz. Oto Sesli Sinop Teknik destek ekibimizde Ford otomobil markasını en iyi şekilde anlayan yetkin profesyoneller bulunmaktadır. Size ve bütçenize en uygun parçayı önerecek ve parça seçiminde olası hataların önlenmesine yardımcı olacaklardır.

Ford Tamir ve Bakımını Sinop'ta Nerede Yaptırabilirim?

Ford aracınızın yağ ve filtre bakımı, Fren disk ve balata değişimi, Triger kayış seti değişimi, Ön ve arka teker bilyalarının değişimi ve Süspansiyon parçalarının değişimi gibi mutat tamir, bakım ve parça değişimleri için Oto Sesli Sinop şubesi sizleri anlaşmalı tamir ve bakım servislerine yönlendirecektir.

Tek yapmanız gereken aşağıda yazılı telefon numarasına doğrudan arayarak ya da WhatsApp üzerinden Ford aracınızın ruhsatında yazılı olan Şase numarasını göndermek ve parça değişim ve tamir ücretleri hakkında bizimle iletişime geçmek olacaktır.

Bizimle İletişime Geçin

Telefonlar

Scroll to Top
Sohbete Başla.
Merhaba.
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?