Sinop Renault Master Yedek Parça

Sinop'ta taşımacılık alanında çok tercih edilen Hafif ticari araç sınıfındaki Renault Master minibüsleri 1980 yılından günümüze kadar üretilmektedir. Arabaların montajı Fransa'nın Batilly ve Brezilya'daki fabrikalarında gerçekleştirilmektedir. Renault Master ayrıca Opel Movano ve Nissan Interstar isimleri altında da üretilmiştir.

Renault Master Tarihi

Renault Master modellerinden Master I (1980 – 1997) steyşın vagon, minibüs ve platform kamyonet olarak üretilmiştir. Minibüs iki tavan yüksekliğinde mevcuttur; maksimum yükleme kapasitesi 12,7 metreküp, yük kapasitesi de 1,67 tondur. Master II (1997 – 2010) IVECO, General Motors ve Renault’un ile ortak bir projesidir. Master II, popüler versiyonlarının yanı sıra 16 koltuklu minibüs olarak da sunuluyor. Master II ayrıca 1998 yılında yılın Vanı seçilmiştir.

Hafif ticari araçlar Renault Master 1980 yılından günümüze kadar üretilmektedir. Arabaların montajı Fransa’nın Batilly ve Brezilya’nın São José dos Pinhais fabrikalarında gerçekleştiriliyor. Model ayrıca Opel Movano, Vauxhall Movano, Nissan Interstar isimleri altında da yapıldı. Otomobil, 1998 yılında Yılın Vanı Ödülü’ne layık görüldü.

Renault Master modelinin Master-I Master-II ve Master-III olarak üç nesli ve dört güncellenmiş versiyonu vardır.

Renaul Master-I

Araçların ilk nesli Master-I  Van, Kabin şasi ve minibüs gövde tipleri tercih edilerek olarak yapıldı. Renault Master-I modellerinde o zamanın ticari araçlarında yaygın olmayan önden çekişli ve uzunlamasına motorlar kullanılmıştır. Ön camla aynı açıya yerleştirilmiş eğimli kaporta ve yuvarlak yuvalardaki orijinal kapı kolları, dış görünümlerinin karakteristik özellikleriydi. 1994 yılında üretilen Master-I modelinin kaportasında bir makyaj daha yapılmıştır.

Renault Master-II

Renault 1997 yılında Master’ın ikinci nesli yani Renaul Master-II üretilmeye başlanmıştır. Master-II enine motorlu araçları içermektedir. Şimdiye kadar dünya genelinde toplamda bir milyondan fazlası satıldığı belirtilmektedir. 2003 yılında Master-II modelinin kaportasında bir makyaj yapılmıştır. Böylece arabanın gövdesi daha şık hale gelmiştir. 2006 yılında gerçekleştirilen ikinci güncellemenin ardından üretici Renault, Combi Master’ın yanı sıra iki ve dört kapılı araçları da önceki ürün gamına eklemiştir.

Renault Master-III

Aracın üçüncü nesli Renault Master-III modeli 2010 yılında görücüye çıktı. İkinci nesil modeli olan Master-II araçlarından farklı olarak bu model, monokok adı verilen çerçevesiz yapıyı temel alıyordu. Renault, gövde yüksekliği için üç seçenek ve uzunluğu için dört seçenek sunmuştur.

Renault Master-III model Araçların Özellikleri

Üçüncü nesil modelin prömiyeri 2014 yılında Birmingham’daki Ticari Araç Fuarı’nda gerçekleşti. Minibüsün boyutları şuydu: uzunluk 5.048, genişlik 2.070 ve yükseklik 2.290 mm. Üretici aynı zamanda Renault Master pikaplar, şasi kabinler, kamp arabaları ve minibüsler de üretiyor.

Aracın iç kısmı inanılmaz derecede işlevseldir. Kabinde eşyaları saklamak için çok sayıda bölme bulunmaktadır. Konforlu sürüş koşulları da sağlanmaktadır. Özellikle, hidrolik direksiyon ve konforlu sürücü koltuğu ile donatılmış, yüksekliği ayarlanabilir bir direksiyon simidi bulunmaktadır. İnce hava filtreli otomatik klima, ses kontrollü R-LINK multimedya sistemi ve Media Nav Evolution navigasyon sistemi isteğe bağlı ekstralar olarak mevcuttur.

Minibüsteki bagaj bölmesinin kapasitesi 7,8 m³’tür. Ayrıca eşya taşımak için tavan barları ve tavan tepsi rafları ile tavana monte edilerek yük taşıma kapasitesi arttırılabilir. Aracın arka eşiği yükleme ve boşaltma için özel olarak tasarlandı. Taban kaplaması, bagaj bölmesinin zeminine 22 adede kadar montaj halkasının yerleştirilmesine olanak sağlar. İsteğe bağlı olarak bölme ahşapla süslenebilir.

III. Nesil’in güncellenen modeli, modern aktif ve pasif güvenlik sistemleriyle donatılmıştır. Bunlar arasında Yokuşta Kalkış Desteği fonksiyonuna sahip ESP, Geniş Görüş adı verilen geniş açılı dikiz aynası da yer alıyor. İsteğe bağlı ekstralar olarak, bir ses sinyali üreterek olası engeller hakkında uyarıda bulunan bir arka görüş kamerası ve geri vites radarı da sunulmaktadır.

Renault Master Yedek Parçasını Nereden Satın Alabilirim?

Renault Master parçaları müşterilerimize satılmadan önce her zaman Oto Sesli Sinop tarafından dikkatli bir şekilde incelenir. Çoğu durumda, acil durum sonrasında sürücüler hasarlı parçaları değiştirmek zorunda kalır. Oto Sesli Sinop Renault Master Yedek Parça mağazamızda kaliteli Renault Master oto yedek parçalarını uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Sipariş verme süreci çok basittir. Oto Sesli Sinop mağazamıza gelmeden önce ruhsatınızda yazılan Şase numarasını Whatsapp üzerinden bize gönderebilirsiniz. Böylece aracınıza uygun doğru yedek parçanın tespitini kolayca yapabilirz. Daha sonra size en uygun orjinal ve muadili yedek parçaları bildireceğiz. Kaliteli ve orijinal Renaul Master yedek parçalarını düşük fiyatlarla, kısa teslimat süreleriyle Oto Sesli Sinop şubesinden rahatlıkla tedarik edebilirsiniz.

Tüm Renault Master modelleri için birinci sınıf marka üreticilerin oto yedek parçaları Oto Sesli Sinop Şubesinde sizleri bekliyor. Yedek parça stoklarımızda, önde gelen yedek parça markalarının üreticilerin Renault Master için birinci sınıf ve ucuz parçalarından oluşan geniş bir ürün yelpazesi bulacaksınız.

Renault Master oto parçaları hakkında dilediğiniz soruyu sorabilir ve destek ekibimizden dilediğiniz dilde tavsiye alabilirsiniz. Gerekli ve en ekonomik yedek parçayı hızlı bir şekilde bulmanıza ve sipariş vermenize Oto Sesli Sinop olarak yardımcı olacağız.

Renault Master Tamir ve Bakımını Nerede Yaptırabilirim?

Renault Master araçlarınızın yağ ve filtre bakımı Fren disk ve balata değişimi, Triger kayış seti değişimi, Ön ve arka teker bilyalarının değişimi ve Süspansiyon parçalarının değişimi gibi mutat tamir, bakım ve parça değişimleri için Oto Sesli Sinop şubesi sizleri anlaşmalı tamir ve bakım servislerine yönlendirecektir. 

Tek yapmanız gereken aşağıda yazılı telefon numaralarına WhatsApp üzerinden Renault Master aracınızın ruhsatında yazılı olan Şase numarasını göndermek ve parça değişim ve tamir ücretleri hakkında bizimle iletişime geçmek olacaktır.

Bizimle İletişime Geçin

Telefonlar

Scroll to Top
Sohbete Başla.
Merhaba.
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?