Sinop Citroen Yedek Parça

Citroen, Fransız otomobil endüstrisinin önde gelen temsilcilerinden biridir. 1976 yılından bu yana otomobil şirketi PSA Peugeot Citroen'in bir parçasıdır. Genel olarak geniş bir müşteri kitlesine yönelik araçların üretiminde uzmanlaşan Citroen otomobilleri 90'dan fazla ülkede pazarlanmakta olan bir markadır.

Citroen Tarihi

Citroen, otomobil üreticisi olmadan önce savaş öncesinde lokomotif parçaları, savaş sırasında ise top mermisi üretimi yapan André Citroen tarafından 1919 yılında kuruldu. Yetenekli iş adamının çıkardığı ilk model olan Model A, Avrupa’da araçların seri üretimi için bir başlangıç noktası sayılabilir.

Markanın tarihi boyunca Citroen ürünleri üç kez “Avrupa’da Yılın Otomobili” unvanını kazanmış, farklı yıllarda yedi model daha bu kategoride ilk üçte yer almıştır. Citroen araçlarının düşük maliyetli olduğu düşünülmesine rağmen, kaliteleri, görünümleri ve donanımları piyasada tanınan diğer üst segment otomobil markalarından aşağı değildir.

Şu anda Citroen serisi, sedanlar, SUV’lar, üstü açık arabalar, station arabalar, hatchback’ler ve minivanlar gibi farklı gövdelere sahip geniş bir otomobil yelpazesiyle sunulmaktadır.

Citroen Arabalarının Avantajları Nelerdir?

  • Düşük yakıt tüketimi;
  • Uygun fiyat segmenti;
  • Geniş iç mekan;
  • Orijinal tanınabilir tasarım;
  • İyi kullanım;
  • Ön cam mükemmel görüş sağlar;
  • Hassas frenler;

Citroen, sürücünün ve yolcuların güvenliğine büyük önem veriyor. En zorlu yol koşullarında bile ABS, ESP, Elektronik Fren Dağıtımı ve Acil Fren Desteği ile aracın tam kontrolü sağlanıyor ve Kör Nokta izleme sistemi, yan aynalardaki göstergelerle olası bir tehlikeyi gösteriyor.

Sinop’un Citroen Yedek Parça Mağazası

Oto Sesli Sinop Oto Yedek Parça mağazamızdan Citroen yedek parçalarını kolaylıkla satın alabilirsiniz. Yetkin satış elemanlarımız sizlerin zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak ve aracınızın gerekli oto yedek parçalarının bulunmasını ve tedarik edilmesini kolaylıkla yerine getirecektir.

Citroen araçlarına yönelik oto yedek parça yelpazemiz deneyimli bir tamirciyi bile tatmin edecek düzeydedir. Satışı yapılan oto yedek parça fiyatları ortalama gelire sahip bir müşteriyi rahatsız etmeyecektir. Bizimle Citroen’iniz her zaman en iyi durumda olacaktır.

Scroll to Top
Sohbete Başla.
Merhaba.
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?