Sinop Opel Yedek Parça

Ünlü otomobil markası Opel, Alman "Adam Opel AG" şirketine ait olup, küresel otomotiv sektörünün önde gelen markalarından biridir. Markanın arabaları, benzersiz stilleri ve mükemmel kaliteleri sayesinde dünya çapında popülerlik kazanmıştır. Opel Yedek Parça tedariğinde Oto Sesli Sinop şubesi müşterilerine geniş seçenekler sunmaktadır.

Opel'in Tarihi

Şirketin Adam Opel tarafından 1863 yılında kurulmuştur. Opel başlangıçta dikiş makineleri ve bisiklet üretimiyle uğraşıyordu.19. yüzyılın sonunda otomobil üretimine giren Opel ilk araba modelleri halka sunuldu.

1899 yılında piyasaya sürülen bu araçlar Opel’den bağımsız bir proje değildi. Opel şirketi bunların geliştirilmesinde Lutzmann ve Darracq markalarıyla birlikte çalıştı. Adam Opel’in şirketi ilk otomobilini 1902’de piyasaya bu iş birliği yardımıyla sürdü.

Opel’in ilk otomobili saatte 45 km hıza kadar çıkabilen Devirdaim su pompalı iki silindirli bir motorla donatılmıştı.

Bir süre sonra şirket daha üst düzey araçlar üretmeye başladı. 1906 yılında Opel markasıyla üretilen araç sayısı binin üzerine çıktı. Bu durum mevcut otomotiv pazarı liderlerinden bazılarının henüz otomobil üretim çalışmalarına başlamadığı bir zamanda gerçekleşti.

Günümüzde Opel serisi araçlar binek otomobiller ve minibüslerden oluşmaktadır. Mevcut kasalar sedanlar, hatchbackler, station vagonlar, coupe’ler, çok amaçlı ticari araçlar, SUV’lar, crossover’lar ve kamyonetlerdir.

Opel'in Avantajları Nelerdir?

  • Benzersiz stil;
  • Mükemmel dinamik performans;
  • İyi performans, manevra kabiliyeti ve yönlendirilebilirlik;
  • Yüksek kaliteli parçalar;
  • Konforlu ve pratik iç mekân;
  • Pasif ve aktif güvenliğin mükemmel performansı;

Modern Opel modelleri en son teknolojiye uygun olarak donatılmıştır. Üretici, otomobilleri otomatik ışık kontrolüne sahip AFL+ sistemi, akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi ve trafik işaretlerini anında tanıyabilen LDW sistemi ile donatarak sürücü ve yolcuların güvenliği ve konforuna odaklanmıştır.

Oto Sesli Sinop Oto Yedek Parça

8

Opel Araç Modeli

3.000

Çeşit Yedek Parça

Opel Yedek Parçasını Sinop'ta Nereden Satın Alabilirim?

Oto Sesli Sinop Şubesi Oto Yedek Parça mağazamızda Opel için orijinal, muadili ve güçlü markalara ait yedek parçalar satıyoruz. Bizimle iletişime geçerek Opel’inize uygun doğru parçayı ulaşmak oldukça kolaydır.

Opel araç yelpazesi içindeki çoğu modele geniş yedek parça seçenekleri sunuyoruz. Yüksek kaliteli Opel yedek parçalarını Sinop’ta tedarik edeceğiniz yegâne satış mağazalarından biri Oto Sesli Sinop şubesidir.

Opel aracınız için parça satın almadan önce mağazamızın müşteri destek uzmanına danışabilirsiniz. Oto Sesli Sinop Teknik destek ekibimizde Opel otomobil markasını en iyi şekilde anlayan yetkin profesyoneller bulunmaktadır. Size ve bütçenize en uygun parçayı önerecek ve parça seçiminde olası hataların önlenmesine yardımcı olacaklardır.

Opel Tamir ve Bakımını Sinop'ta Nerede Yaptırabilirim?

Opel aracınızın yağ ve filtre bakımı, Fren disk ve balata değişimi, Triger kayış seti değişimi, Ön ve arka teker bilyalarının değişimi ve Süspansiyon parçalarının değişimi gibi mutat tamir, bakım ve parça değişimleri için Oto Sesli Sinop şubesi sizleri anlaşmalı tamir ve bakım servislerine yönlendirecektir.

Tek yapmanız gereken aşağıda yazılı Telefon numaralarına doğrudan arayarak ya da WhatsApp üzerinden Opel aracınızın ruhsatında yazılı olan Şase numarasını göndermek ve parça değişim ve tamir ücretleri hakkında bizimle iletişime geçmek olacaktır.

Bizimle İletişime Geçin

Telefonlar

Scroll to Top
Sohbete Başla.
Merhaba.
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?