Oto Sesli Sinop Şubesi

Oto Sesli Sinop Şubesi, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan ve kuzeyin en uç noktasında yer alan Sinop'ta 2020 senesinde Oto Sesli'nin 4. şubesi olarak açılmıştır. 2020'den itibaren her geçen gün stok çeşitliliğini artırarak kendi bölgesinde öne çıkan bir oto yedek parça mağazası olmuştur.
oto sesli sinop dış cephe_1

10

Araç Markası

100

Araç Modeli

25.000

Çeşit Yedek Parça

Sinop'un Yedek Parça Deposu

Oto Sesli Sinop şubesi, başta Ford, Volkswagen, Opel, Peugeot, Citroen, Renault ticari, Fiat ticari, Mercedes ticari, Toyota ve Hyundai gibi Sinoplu araç sahiplerinin tercih ettiği Alman, Fransız, Japon ve Kore menşeli araç markalarının binek ve ticari modellerine oto yedek parça tedarikinde bulunmaktadır.

Oto Sesli Sinop Şubesi 1130*531
Oto Sesli Sinop Şubesi

Tahminen 10 markaya ait toplamda 100’ü aşan modele ait 25.000 çeşit yedek parça Oto Sesli Sinop stoklarında yer almaktadır.

Oto Yedek Parça perakende satışında tecrübeli, deneyimli ve bilgili satış ekibi ile gittikçe karmaşıklaşan ve yeni teknolojilerle sayısı gün geçtikçe artan oto parça çeşitliliğini takip ederek Sinop ve çevre ilçelerinde araç sahibi olan Sinoplu müşterilerinin ihtiyaçlarına en kısa zamanda cevap vermektedir.

Sinop oto yedek parça denilince akla ilk gelen yedek parça mağazası olmak gibi bir hedefimiz var. Motor yağ ve filtre değişimi, Triger Kayışı veya Zincir Seti değişimi, Fren balataları değişimi ve Fren sistemi bakımı, Süspansiyon parçaları bakım ve değişimi gibi periyodik olarak aracın kilometresine göre yapılması ve değiştirilmesi gereken parçaların doğru tespiti işimizin ana görevlerindendir.

Müşterilerimize sadece parça değişiminde yardım etmiyoruz, aynı zamanda satın alınıp aracına montajı yapıldıktan sonra sorun çıkarmayacak

Mobil 1 Center Sinop Şubesi

Mobil 1 Center Sinop Şubesi
Mobil 1 Center Sinop Şubesi

Türkiye’nin dört bir tarafına yayılmış Mobil 1 Center yağ ve filtre değişim noktalarından biri de Sinop’ta bulunmaktadır. Oto Sesli ve Fidan Otomotiv iş birliği ile faaliyetlerine resmi olarak 2022 yılında başlamıştır. Sinop’un tek yetkili Mobil 1 Center motor yağ ve filtre değişim noktası olarak başarılı bir şekilde hizmet vermekteyiz.

Mobil 1 Center en üst standartlara göre çalışan aracınızın periyodik olarak yapılması gereken motor yağ ve filtre değiştirme merkezi zinciridir. Güvenilir ve alanında yetkin ellerin müdahale ettiği bir ortamda verimli ve detaylı yağ ve filtre değişimi isteyen Sinop’taki araç sahibi müşterilerimiz için üstlendiğimiz hizmetimizi sorunsuz bir şekilde yapmaktayız.

Oto Sesli Sinop ve Fidan Otomotiv olarak, dünyada ve Türkiye’de Motor yağı denilince akla gelen ve global en büyük motor yağı markalarından biri ve sentetik motor yağının da mucidi olan Mobil motor yağlarının satışı ve değişimini en yetkili olarak Sinop’ta biz yapmaktayız.

Sattığımız ürünler orijinaldir. Son zamanlarda özellikle internet üzerinden satışı yapılan motor yağlarında sıklıkla rastlanılan sahte markalı motor yağları araçlara ciddi hasarlar vermektedir. Yetkili satıcıların ve ustaların garantisi altında bu hizmetleri Sinop’a sunmanın gururunu yaşıyoruz.

Sinop Oto Yedek Parça

Oto Sesli Toptan ve Perakende Oto Yedek Parça Mağazaları 10 farklı Dünya Araç markasının 100’ün üzerindeki modeline yedek parça tedarik etmektedir.

Ford

vw

Volkswagen

opel

Opel

Peugeot

Citroen

Toyota

Hyundai

Renault Master

Fiat Ducato

Mercedes Sprinter

Nissan

Mitsubishi

Oto Sesli Sinop şubesi, M12, M15, V184, V347, Custom, V362, V363 ve Connect gibi Ford Transit ticari sınıf modelleri ve Focus, Fiesta, Mondeo, Escort, C-MAX, S-MAX gibi binek modeller ile Ranger ve Kuga gibi SUV araç modellerine ait oto yedek parçalarının satışını yapmaktadır.

Oto Sesli Sinop Polo, Golf, Tiguan, Touareg, Passat, Jetta, Amarok, Bora ve Scirocco gibi binek sınıfı Volkswagen araç modelleri ile Transporter T4, Transporter T5, Transporter T6, Caddy ve Crafter gibi ticari sınıf Volkswagen modellerine ait oto yedek parçaların Sinop’taki perakende satışlarını yapmaktadır.

Sinop Opel Yedek Parça

Oto Sesli Sinop Corsa, Astra, Mokka gibi binek sınıf Opel araç modelleri ile Combo, Zafira ve Vivaro gibi ticari sınıf Opel modellerine ait oto yedek parçaların Sinop bölgesindeki perakende satışlarını yapmaktadır.

Sinop Peugeot Yedek Parça

Oto Sesli Sinop Peugeot markasının 208, 301, 5008, 3008, 508, 206, 307, 407, 607, 806 ve 306 gibi binek sınıfı Peugeot modellerinin yedek parça satışlarını yapmaktadır.

Bunların yanında Türkiye’de oldukça yaygın kullanılan hafif ticari Partner ve Boxer ticari sınıf modellerinin oto yedek parçalarını perakende olarak Sinop’ta satışlarını yapmaktadır.

Oto Sesli Sinop C3, C4, C5, C-Elysee gibi binek sınıfı Citroen araç modelleri ile Berlingo, Jumpy ve Jumper gibi Citroen ticari sınıf modellerin oto yedek parçalarının Sinop’taki perakende satışlarını yapmaktadır.

Sinop Toyota Yedek Parça

Oto Sesli Sinop Corolla, Avensis, Verso, Corona, Yaris, Camry, Carina, Auris gibi binek sınıfı Toyota modelleri, RAV4, Land Cruiser, Hilux ve CH-R gibi SUV sınıfı modellerin yedek parçalarını satmaktadır. 

 Proace city gibi hafif ticari sınıfı Toyota modellerine ait oto yedek parçalarına Sinop’taki perakende satışlarını yapmaktadır.

Sinop Hyundai Yedek Parça

Oto Sesli Sinop i10, i20, i30, i40, Elantra, Accent, Accent Blue, Accent Era, Getz, Atos, Excel, Matrix ve Sonata gibi binek sınıfı Hyundai modellerin Sinop perakende oto yedek parça satışını yapmaktadır.

Binek sınıfının yanında H100 minibüs ve H100 kamyonet gibi Hyundai ticari sınıf modellerin ve Tucson, Santa Fe, ix20, ix35 ve ix55 gibi Hyundai SUV sınıf modellerin oto yedek parçalarının Sinop’taki perakende satışlarını yapmaktadır.

Oto Sesli Sinop Renault markasının ticari sınıf modeli olan Master-2 ve Master-3 model minibüs ve kamyonetlerin Sinop’ta perakende oto yedek parça satışlarını yapmaktadır.

Sinop Fiat Ducato Yedek Parça

Oto Sesli Sinop İtalyan araç markası Fiat’ın ticari sınıf modeli olan Ducato-2 ve Ducato-3 model minibüslerin oto yedek parçalarının Sinop’ta perakende satışını yapmaktadır.

Sinop Mercedes Sprinter Yedek Parça

Oto Sesli Sinop Mercedes markasının ticari sınıf modeli olan Sprinter 316 ve Sprinter 416 serilerinin Servis ve Panelvan tip minibüs ve kamyonetlerin Sinop’taki perakende oto yedek parça satışlarını yapmaktadır.

Oto Sesli Sinop Satış Ekibi​

Seyfettin Sesli

Şube Müdürü

1976 yılında Samsun'da doğmuştur. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Samsun'da, Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Tarih bölümünde yapmıştır. 2023'den beri Oto Sesli Şube Müdürlüğünü yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Furkan Fidan

Satış Sorumlusu

2000 yılında Samsun'un Bafra ilçesinde doğmuştur. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Sinop'ta, Lisans eğitimini Sinop Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde yapmıştır. 2020'den beri Sinop Şube satış sorumluğunu yapmaktadır.

Neredeyiz?

Telefon

+90 505 182 38 88

Adres

Yeni Sanayi Sitesi Sinop

Öne Çıkan Yazılar

Oto Sesli Gülsan Şubesi

Oto Sesli Gülsan Şube

2005 yılından beri Samsun Gülsan sanayi sitesinden oto yedek parça satışı yapan perakende mağazamız.

Oto Sesli İlkadım Şubesi

Oto Sesli İlkadım Şube

2005 yılından beri Samsun Gülsan sanayi sitesinden oto yedek parça satışı yapan perakende mağazamız.

Oto Sesli Eski Sanayi Şubesi

Oto Sesli Eski Sanayi

2005 yılından beri Samsun Gülsan sanayi sitesinden oto yedek parça satışı yapan perakende mağazamız.

Scroll to Top
Sohbete Başla.
Merhaba.
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?