Oto Sesli Sinop Şubesi

Oto Sesli Sinop şubesi, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Karadeniz’in incisi Sinop’ta 2020 senesinde faaliyetlerine başladı.

Oto Sesli’nin beş şubesinden biri olan Oto Sesli Sinop oto yedek parça satışı yapmaktadır. Başta Ford, Volkswagen, Opel, Toyota, Hyundai gibi Avrupa ve Japon-Kore menşeli dünya araç markalarının tüm modellerine oto yedek parça tedarikinde bulunmaktadır.

2022 yılında Mobil 1 Center Sinop bayiliğini alarak şehirde yetkili olarak Mobil motor yağ satış ve değişimini Fidan Otomotiv ile işbirliği içinde yapmaya başlamıştır. Aynı zamanda yukarıdaki araç markalarının tüm modellerinin yağ değişimi sırasında birlikte yapılması gereken yakıt filtresi, yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi tedarik ve değişimlerinin yapılmasına da yardımcı olmaktadır.

Yedek Parça Satışı Yaptığımız Araç Marka ve Modelleri

Oto Sesli Sinop Şubesi yukarıda kısaca belirtilen birçok dünya araç markasına ait binek ve ticari modellerinin Sinop’taki oto yedek parça tedarik noktasıdır. Oto yedek parça tedarikinde bulunduğumuz araç marka ve modelleri kısaca şunlardır:

Sinop Ford Transit Yedek Parça Satışı

Ford Transit olarak bilinen ticari sınıf minibüs ve kamyonet tipi modeller ülkemizde yoğun olarak başta Karadeniz bölgesinde çok tercih edilmektedir. Sinop da bu tercih hakkını bu modellerde esirgemeden kullanmıştır.

Sinop ilinde en çok M12, M15, V183, V184, V347, V362 ve V363 Ford Transit modelleri sıklıkla görülmektedir. Puma ve Panther tipi motor kullanılan bu modellerin başta motor rektefiye, filtreler, fren balataları, süspansiyon parçaları, triger setleri gibi periyodik olarak değiştirilmesi gereken yedek parçaları Oto Sesli Sinop stoklarında sürekli bulunmaktadır.

Oto Sesli Sinop şubesi anlaşmalı olduğu Sinop Sanayi Sitesi içerisinde oto tamir ve bakım hizmeti veren Fidan Otomotiv gibi alanında onlarca yıllık tecrübeye sahip ustalarımıza müşterilerini yönlendirmektedir.

Scroll to Top
Sohbete Başla.
Merhaba.
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?